Bär nära med Babybjörn

bär nära med babybjörn

Bär nära med din Babybjörn.

Sammanfattning  – Babybjörns bärselar

    • Bärselen One är en av Babybjörns mest populära bärselar.
    • Bär ditt barn ergonomiskt och smidigt.
    • Att bära nära stimulerar utveckling och anknytning.
    • Barnet kan bäras upp till 3 år med Babybjörns selar.
    • Bärselen är tillverkad i giftfria, mjuka material som är skonsamt mot huden.

Bär ditt barn nära och bekvämt med Babybjörn. Vi har sett en trend där det blir allt mer populärt att bära sitt barn nära på magen eller ryggen. För att få ett bekvämt och smidigt bärande så kan vi verkligen rekommendera någon av Babybjörns bärselar. De har flera olika varianter på bärselen och den mest populära är bärselen One där du kan bära barnet från nyfödd och upp till tre år. Barnet kan bäras framåt och vänd in mot dig. Du kan även steglöst ändra sits och remmar. Den finns med olika tyg och färger, spana in den luftigare varianten Mesh Air. Fram till och med 11/3 2018 kan du använda rabattkoden lovemanifesto och få ett barnförkläde vid köp av valfri produkt hos Babybjörn.

Fördelar med att bära ditt barn

När du bär ditt barn nära så främja du anknytningen mellan dig och barnet vilket gör ditt barn tryggt och främjar utvecklingen hos barnet. Det finns forskning på bärande som visar att det är positivt för barn att bäras nära förälder. På många BB har man redan börjat införa bärdon för att bebisens utveckling och anknytningen påverkas positivt av kängurumetoden som den också kallas. Alla bärselar är tillverkade i giftfria luftiga och mjuka material för att vara så skonsamt som möjligt mot barnets hud. Lita på dig själv som förälder att dina instinkter att bära ditt barn är bra och faktiskt främjar positiva relationer er emellan. Fler och fler väljer att bära barnet även ute för att enklare kunna ta sig fram och slippa släpa på en stor och otymplig vagn. I bärselen kan barnet sova precis lika gott som i vagnen och du kan även amma i bärselen.

Mer om Babybjörn och att bära i en Babybjörn

Babybjörn som märke är internationellt erkänt och vi kan till och med se kända Hollywood mammor och pappor som bär sina barn i just Babybjörn. När det kommer till bärande så har Babybjörn blivit ett begrepp och kanske det vi först tänker på när vi tänker bärande. Det finns en lång tradition av bärande och Babybjörn är en del av den så du kan med stor tillförsikt och trygghet köpa en av Babybjörns produkter.

 

 

https://click.adrecord.com?c=5268&p=858

Kommentera eller Fråga